Bowling

Bowlen is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen hebben we speciale lichte ballen en buizen die in de goot gelegd kunnen worden zodat de bal niet zo snel van de baan zal rollen. Zo maken kinderen ook een goede kans!

Onze vier bowlingbanen zijn recentelijk gerenoveerd. Zo hebben wij nu ook vernieuwde discoverlichting, wat zorgt voor een extra gezellig avondje uit.

Bowlen is geschikt voor diverse feesten. U kunt gezellig een uurtje bowlen met wat vrienden of met uw gezin, of een compleet verzorgde avond plannen voor uw bedrijfs-, familie- of verenigingsfeest.

Voor arrangementen met buffetten kunt U kijken onder de link Arrangementen. Wij raden U aan om vroegtijdig te reserveren! Dit kan telefonisch via 074 - 242 82 91.
 

Voor 65-plussers, scholen, vriendenclubjes, familiegroepen, etc. die met regelmaat willen gaan bowlen hanteren wij speciale tarieven (alleen van maandag t/m donderdag). Mocht U geïnteresseerd zijn, dan kunt U vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden en voorwaarden.